magnifying glass
logo for Sigal UNIQA's companies

Sigal UNIQA's companies

Get Full Access

Who is Sigal UNIQA's companies

UNIQA - Kompania më e madhe e sigurimeve në Shqipëri. Nr. 1 në tregun e sigurimeve me shtrirje në Kosovë dhe Maqedoni ku operojnë 8 shopëri sigurimi jete, jo jete, risigurimi dhe pension privatRead More

Headquarters

Headquarters:

Qendra E Biznesit nr.1 Sigal Blv. Zogu I, Tirana, Tirane, Albania
Phone Number

Phone Number:

+355 4 223 3308
Employees

Employees:

273
Revenue

Revenue:

$68 Million
Sigal UNIQA's companies's Social Media
SIC Code 63,631
NAICS Code 5241,52411
Popular Searches:

Sigal UNIQA's companies

SIGAL UNIQA

SIGAL UNIQA Group Austria Sh.a.

SIGAL

SIGAL UNIQA Group Austria

Sigal UNIQA's companies's Org Chart

PhonePhoneEmailEmail
Arbër Ponari
Arbër Ponari

Deputy Director, General In (Kosovo...

PhonePhoneEmailEmail
Kreshnik Gojani
Kreshnik Gojani

Director

PhonePhoneEmailEmail

PhonePhoneEmailEmail
Illustration of an envelope

Sigal UNIQA's companies Company Metrics

Company Insights
Employee Growth Rate
Revenue
QuarterRevenue

'21 - Q1

68942000

'21 - Q2

68942000

Sigal UNIQA's companies's Tech Stack

ASP.NET

By

Microsoft

Facebook Workplace

By

Facebook

PHP

By

PHP

WooCommerce

By

Automattic
See more technologies

Frequently Asked Questions regarding Sigal UNIQA's companies

Where are Sigal UNIQA's companies’s headquarters?

Sigal UNIQA's companies’s headquarters are in Qendra E Biznesit nr.1 Sigal Blv. Zogu I, Tirana, Tirane, Albania

What is Sigal UNIQA's companies’s phone number?

Sigal UNIQA's companies’s phone number is +355 4 223 3308

What is Sigal UNIQA's companies’s official website?

Sigal UNIQA's companies’s official website is www.sigal.com.al

What is Sigal UNIQA's companies’s Revenue?

Sigal UNIQA's companies’s revenue is $68 Million

What is Sigal UNIQA's companies’s SIC code?

Sigal UNIQA's companies’s SIC: 63,631

What is Sigal UNIQA's companies’s NAICS code?

Sigal UNIQA's companies’s NAICS: 5241,52411

How many employees are working in Sigal UNIQA's companies?

Sigal UNIQA's companies has 273 employees

What is Sigal UNIQA's companies’s industry?

Sigal UNIQA's companies is in the industry of: Insurance

What is Sigal UNIQA's companies's tech stack?

The technologies that are used by Sigal UNIQA's companies are: ASP.NET, Facebook Workplace, PHP, WooCommerce

See more information about Sigal UNIQA's companies
4.4/5 on G2 Crowd